Doneta odluka - Odložena utakmica Crvene zvezde i Voždovca

Autor: Nemanja Janošev
sreda 22.09.2021.
16:29
Izvor: Sportske.net

Sve u trenutku kada je Aleksandar Stanojević "grmeo" na konferenciji za medije povodom te teme.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Utakmica 10. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca koja je trebalo da bude odigrana u četvrtak od 19.55 sati odložena je zbog bolesti nekoliko igrača u taboru šampiona Srbije.

Zvezda je podnela zahtev Zajednici Superlige ne bi li ovaj meč odložila usled bolesti brojnih igrača poput Milana Borjana i Aleksandra Dragovića, a sve u cilju kako bi izbegli potencijalni problem pred putovanje u Razgrad na utakmicu Lige Evrope sa Ludogorecom.

"Desetorica igrača, od kojih dva golmana imali su prethodnih dana problem sa pomenutim virusom, dok su trojica van stroja zbog povrede, te je zbog toga klub smatra da je prirodno i očekivano da se meč odloži.
 
Naš klub je prikupio svu potrebnu dokumentaciju i poslao Zajednici Superlige koja je prihvatila zahtev za odlaganje. Nadamo se da će se ubrzo situacija popraviti i da ćemo već za meč sa Novim Pazarom konsolidovati redove i da će fudbaleri spremno dočekati taj duel, a naš medicinski tim čini maksimalne napore da se to i desi"
, navodi se u saopštenju.

Ovom reakcijom crveno-belih posebno je bio nezadovoljan trener Partizana Aleksandar Stanojević koji je izrazio sumnje u regularnost takmičenja ističući da i njegov tim ima povređene igrače, ali da im tako nešto nije palo na pamet. 

Zvezda će tako naredni meč odigrati protiv Novog Pazara u nedelju, a iduće srede kreću put Razgrada sa svojom delegacijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke