Đorđević bi pojačanja, zna šta je rešilo meč sa Partizanom

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 25.07.2021.
23:45
Izvor: Sportske.net

Prvi poraz Vojvodine ove sezone.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević nada se da će u klub stići pojačanja, a za ključan trenutak derbija sa Partizanom ističe drugi gol rivala.

"Kao što sam rekao u najavi – još jedan derbi u nizu. Dobili smo jako brz gol, ali bez obzira na to, vraćali smo se i trebalo nam je malo više hrabrosti. Ono što smo spremali, danas nismo mogli da izvedemo u drugom poluvremenu. Primili smo drugi gol na način na koji smo primili i to je odvelo meč ka njihovoj pobedi", kazao je Đorđević.

U Vojvodini rade na pojačanjima, ali najveće očekuju u vidu Miljana Vukadinovića koji se oporavio od povrede i trebalo bi da se priključi ekipi u ponedeljak.

Ipak, budući da nije prošao pripreme, ne bi trebalo očekivati ga odmah u postavi.

"Pojačanje bi svakako trebalo. Ali naše najveće pojačanje biće povratak Miće Vukadinovića koji bi trebalo da se vrati od ponedeljka. Imamo slabije rotacije posebno u defanzivi, ali ne tražim alibi. Kad se izgubi trener je kriv, pobede nose igrači. Nećemo dovesti bilo koga već samo onog ko nam je potreban. Dešavale su nam se povrede, na koje ne može da se utiče. Ne sumnjam ja u moje momke, ali pojačanja će, nadam se, doći", veruje Đorđevič.

Već u četvrtak Vojvodina na svom stadionu dočekuje Panevežis u revanšu kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Imamo tri dana da se spremimo, videćmo ko je koliko umoran. Nekoliko njih se žali na neke povrede, sklopićemo tim od onoga što imamo, ali nemam šta da im zamerim. Primili smo te golove kakve smo primili. Izgubili smo od Partizana koji se bori za titulu i od ovakvog poraza moramo da naučimo. Ulazimo u ovakve mečeve bojažljivo, to moramo da menjamo. Ne sumnjam da će ovi momci biti pravi", naveo je.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke