Đorđević našao recept, ovo je ''jedini način'' da se Zvezda zaustavi?

Autor: Darko Mitrović
petak 16.07.2021.
23:17
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Trener Vojvodine ponosan na svoje igrače posle velikog boda na ''Marakani''.

 Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je neprijatno iznenadila svoje navijače kojih se večeras okupilo preko dvadeset hiljada na našem najvećem stadionu, a za takav epilog zaslužna je ekipa Vojvodine na čelu sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem koja je osvojila bod u utakmici bez golova.

Posle meča, u razgovoru za TV Arena Sport, Đorđević je pohvalio svoje igrače i podsetio da su ih pred početak sezone i ovaj duel sa Zvezdom mnogo omalovažavali.

On se večeras odlučio za čvrstu igru u odbrani, uz pokušaje da se iz brzih kontri ugrozi gol Zvezde, što je Novosađanima uspelo u nekoliko navrata tokom meča, ali bez postignutog gola. Đorđević smatra da je to pravi recept da se suprotstavi Zvezdi.

''Sa Zvezdom može da se igra samo na ovakav način. Ponosan sam na svoje momke, uzeti Zvezdi bod u Beogradu pred polu-punim stadionom je veliki uspeh. Rekao sam 2-3 puta, moji igrači su sjajni, iako ih mnogi omalovažavaju. Čekali smo kontre, trebali da budemo hrabriji. Ali nemam šta da zamerim momcima. Okrećemo se Evropi'', poručio je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke