Đorđević ponosan: "Timska pobeda, i takvu Vošu želim"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 22.07.2021.
20:20
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener "stare dame" ponosan na tim.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević zadovoljan je nakon pobede svoje ekipe nad Panevežisom.

„Stara dama“ je danas pobedila Panevežis rezultatom 1:0, golom Nemanje Čovića i stekla veliku prednost pred revanš sa litvanskim timom za sedam dana na svom stadionu.

"Za početak želim da čestitam mojim igračima pobedi, jer nije lako odmah posle Crvene zvezde igrati ovakvu jednu evropsku utakmicu, u gostima, posle dugog putovanja. Panevežis je i danas pokazao da je nezgodan protivnik, tehnički potkovan koji voli da napada i što je još važnije, odmorniji je od nas i u sred sezone, u takmičarskom ritmu. Početak utakmice bio je težak, igrali smo pod pritiskom, ali su momci opet pokazali karakter, borili se i pobedili. Sada nas čeka novi dug put nazad, pa utakmica sa Partizanom, nastavićemo da radimo i da napredujemo iz meča u meč, ostalo je božija volja", rekao je Đorđević, a prenosi sajt kluba.

On je istakao da očekuje istu, napadačku i otvorenu igru Panevežisa i u revanšu.

"Mene nije iznenadila njihova ofanzivna igra, jer sam ih dobro analizirao i gledao nekoliko puta. Znali smo šta nas čeka, da ćemo morati mnogo da trčimo i da se borimo za svaku loptu. Imamo i manje igrača u rotaciji, to nisu izgovori, jednostavno je tako, ali Vojvodina će nastaviti da igra kao tim, jer kao što sam rekao od prvog dana – to treba da bude naša najveća snaga", zaključio je Đorđević.

Revanš meč na stadionu „Karađorđe“ na programu je u četvrtak, 29. jula u 20 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke