Đorđević pred derbi: "Partizan je u rangu sa Zvezdom, imamo problem"

Autor: Nemanja Janošev
petak 23.07.2021.
16:20
Izvor: Sportske.net

Gust raspored za pojedine srpske timove na početku sezone.

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je pred derbi sa Partizanom da očekuje još jednu tešku utakmicu, ali da veruje u svoj tim.

"Stara dama“ će u nedelju od 21 sat odigrati prvi takmičarski meč pred svojim navijačima nakon izbijanja pandemije i to posle remija sa Crvenom zvezdom i pobedom nad Panevežisom, a Đorđević je uzbuđen zbog svoje prve zvanične utakmice na „Karađorđu“.

"Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu i sinoć u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti", rekao je Đorđević.

Njegova ekipa neće imati mnogo vremena za odmor, ali Đorđević ističe da su toga svesni od samog starta sezone.

"Bila je opcija da se pomeri utakmica za jedan dan, nismo uspeli u tome, ali idemo dalje, znamo od početka kakav nam je raspored i da moramo da se prilagodimo. Imamo dovoljno vremena, svesni smo od prvog dana da nas čeka žestok tempo. Momci znaju da treba da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božiju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svesni smo čiji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum", naglasio je Đorđević.

Trener "stare dame“ očekuje drugačiju utakmicu od one sa Crvenom zvezdom u prvom kolu.

"Neće biti lako, jer je Partizan u rangu sa Zvezdom. U prvom kolu su odigrali dobro, sinoć su takođe pokazali da su ozbiljna ekipa. Mi imamo naš plan, ali na utakmicama se pita i protivnik. Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem", zaključio je Slavoljub Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke