Đorđević pred Železničar: "Nadam se da ćemo imati više snage, koncentracije i sreće "

Autor: Mladen Heleta
sreda 20.12.2023.
23:45
Izvor: Sportske.net

Meč na Čairu igra se sutra od 17 sati.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Slavoljub Đorđević rekao je danas da njegov tim želi da na zimsku pauzu u Super ligi Srbije ode sa pobedom, ali je pozvao na oprez pred duel sa Železničarom.

Pred fudbalerima Radničkog iz Niša je još jedan meč u prvom delu prvenstva. U četvrtak u Niš stiže ekipa Železničara iz Pančeva, a na programu je odložena utakmica devetog kola Super lige Srbije.

"Dobri su i kod kuće i na strani. Igraju jako, jako dobro, otvoreno, hrabro. Dosta su se podigli na tabeli. Imali su četiri-pet bodova, sada imaju 17, to nije slučajno. Pokazali su zube i Zvezdi i Partizanu, uzeli bod Vojvodini, hrabro odigrali sa TSC-om", rekao je Đorđević, prenosi klub.

Đorđević je naveo da se "u ovom izjednačenom prvenstvu sve igra na jednu loptu" i da nema favorita.

"Svaka utakmica je neizvesna, jako je zanimljivo. Sigurno će biti dosta borbe na ovakvom terenu. Nadam se da ćemo imati više snage, koncentracije i sreće da iskoristimo svoje prilike i pobedimo", rekao je Đorđević.

"Mislim da smo zaslužili bod i protiv Vojvodine, ali nije nam se vratilo. Ipak smatram da, kada radiš pošteno, mora da se vrati i ubeđen sam da će se to desiti protiv Železničara", dodao je on.

Tim sa Čaira ovaj meč dočekuje kao pretposlednji na tabli sa 16 bodova, dok je Železničar na poziciji iznad sa jednim bodom više.

Utakmica Radnički Niš - Železničar na programu je sutra od 17 sati na stadionu Čair.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke