Đorđević: "Publika na Čairu zbog Zvezde, našim igračima motiv više!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 12.03.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Radnički u sredu od 19 časova na svom terenu dočekuje ekipu Crvene zvezde u sklopu 25. kola Super lige Srbije.

Radnicki Nis
Radnicki Nis

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Đorđević izjavio je danas da je ekipa u teškoj situaciji nakon odlaska trenera ekipe Nikole Trajkovića.

"Očekuje nas meč protiv ekipe koja je uz Partizan najbolja u našem fudbalu. Mi smo u teškoj situaciji, ostali smo bez šefa stručnog štaba Nikole Trajkovića. Na sve to imamo i kadrovskih problema", rekao je Đorđević.

Nakon poraza od Železničara u prošlom kolu klupu Radničkog je napustio dosadašnji trener Nikola Trajkovića.

"Pokušavamo da se pripremimo za Zvezdu kao za svaku drugu utakmicu. Momenat jeste delikatan, momcima je teško palo sve što se izdešavalo. Pokušavam da im objasnim da će sva pažnja sutra bizi usmerena ka njima. Ovaj meč privući će dosta publike, većina će doći zbog Zvezde i ja se nadam da našim igračima to može da bude motiv više, da daju i više od maksimuma. Nismo u situaciji da možemo da pretimo, naše je da pružimo dostojan otpor i da se nadamo pozitivnom rezultatu", dodao je on.

Pored izostanka Trajkovića u narednom kolu, na klupi neće biti ni Đorđevića, kao ni Dušana Đokića, koji su dobili crvene kartone u pomenutom meču.

Zbog parnih žutih kartona pauziraće Aleksandar Mesarović i Vanja Ilić, dok neće biti ni Edmunda Ada koji protiv Crvene zvezde iz koje je pozajmljen nema pravo nastupa. 

Na manje povrede nakon meča u Pančevu žalili su se Petrović i Stajić, a Čolović, Stojanović i Frej su duže van stroja.

Ekipu iz Niša će voditi sportski direktor Aleksandar Jovanović, nakon kojeg bi na Čair trebalo da stigne bivši trener Radničkog iz Kragujevca Dejan Joksimović.

Radnički u sredu od 19 časova na svom terenu dočekuje ekipu Crvene zvezde u sklopu 25. kola Super lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke