Đorđević ulogu favorita prepustio Partizanu, obaveza Vojvodine je da ide na pobedu!

Autor: Nemanja Janošev
subota 20.11.2021.
13:31
Izvor: Sportske.net

Hoće li i po drugi put ove sezone na Topčideru ostati neporaženi?

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević veruje da njegova ekipa može da iznenadi Partizan u derbiju kola Super lige Srbije.

Novosađani nakon reprezentativne pauze ponovo imaju težak zadatak ispred sebe, ovog puta na gostovanju. Bodove protiv Crvene zvezde ispustili su u drugom delu meča na "Karađorđu", a ne žele nešto slično da ponove i ovoga puta.

"Partizan je prvi na tabeli, u dosadašnjem delu prvenstva prikazivao je najbolje igre i formu, a takav utisak učvrstio je i nastupima u evropskom takmičenju. Na svom stadionu, sigurno su crno-beli favoriti i u sutrašnjem susretu, ali mi na tu utakmicu odlazimo hrabro, sa željom da se borimo i pokušamo da ih iznenadimo. Učinićemo sve što je do nas kako bismo pokušali da pretočimo u realnost želju koju imamo", kazao je Đorđević, a preneo "Dnevnik".

"Stara dama" je na startu sezone uspela da remizira sa Crvenom zvezdeom na Topčiderskom brdu, veruju da je tako nešto moguće i protiv Partizana.

"Vojvodina je veliki klub i ima istu takvu ekipu. Bez obzira na to da li igramo kod kuće ili na strani, uvek imamo obavezu da idemo na pobedu. Ponoviću: Partizan je favorit i ekipa koja u kontinuitetu pokazuje vrhunsku formu, ali smo možda malo rasterećeniji od njega. Svejedno, naša je obaveza da idemo na pozitivan reultat, jer se nalazimo, bogu hvala, na dobroj poziciji na tabeli. Naša ekipa pretrpela je puno kadrovskih promena i otuda oscilacije koje smo imali. Imamo i puno mladih igrača, ali verujem u ove momke i važno je da im i javnost ukaže poverenje. Imamo kvalitet i ubeđen sam da ćemo na kraju biti na poziciji na kojoj i treba da budemo", dodao je prvi trener Voše.

Utakmica se igra u nedelju od 15.45 sati u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke