Đorđević: "Zaslužena i veoma bitna pobeda"

Autor: Milovan Longinov
nedelja 08.08.2021.
22:06
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener "stare dame" zadovoljan.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević zadovoljan je nakon prve prvenstvene pobede svoje ekipe.

„Stara dama“ večeras je pobedila Voždovac rezultatom 2:0 u četvrtom kolu Super lige Srbije, golovima Veljka Simića i Mirka Topića.

"Čestitao bih najpre kolegi Roganu, koji je došao u drugoj polovini prošle sezone sačuvao svoju ekipu od ispadanja. Znali smo da nas čeka težak duel, jer Voždovac ume da igra fudbal, tehnički je odličan i zato nismo smeli da im prepustimo posed. Nama je ova utakmica bila jako bitna, bila nam je potrebna dobra utakmica i pobeda pred gostovanje u Austriji u ovom teškom rasporedu. Ono što mene najviše raduje jeste što se konačno vratio Mića Vukadinović posle jedne duže pauze. Uspeli smo da odmorimo neke igrače, golmana Simića, izveli smo kapitena Čovića i neke igrače gde imamo prostora za rotaciju. Momci su od prvog minuta ušli jako, slažem se da smo na vreme dali gol i da nam je to olakšalo, ali mislim da smo zasluženo pobedili", rekao je Đorđević.

On je potom pohvalio tandem Busnić-Topić na sredini terena i podvukao da je to linija tima gde uz Maksimovića i Miletića „nema glavobolje“.

"Prvo nam se povredio Busnić, pa smo u priprenom periodu morali da rotiramo, imali smo i Maksimovića i Miletića, koji će sigurno dobiti šansu, jer je veliki talenat. Tandem Busnić i Topić ima kvalitet, ali ne treba zaboraviti ni Maksu ni Miletića. Taj deo tima je je jedini gde nas ne boli glava", zaključio je Đorđević.

U narednoj utakmici Vojvodina gostuje LASK-u u Klatenburgu u revanšu trećeg kola kvalifikacija Lige konferencije, a potom u nedelju gostuje Spartaku u Subotici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke