Dragan Đurić o Partizanu: "Lopovluk, sve je loše"

Autor: Filip Rodic
subota 28.09.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Iskreno i bez dlake na jeziku.

screenshot/youtube
screenshot/youtube

Povezane vesti

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić, koji je obavljao tu funkciju u periodu apsolutne nadmoći crno-belih na domaćem tlu, govorio je koliko ga je taj posao koštao u drugim životnim aspektima.

"Dosta me je klub koštao, zapostavio sam firme, ušle su u probleme… Morao sam da budem u Partizanu, izgubio sam i zdravlje… Partizan mi je bio na prvom mestu. Ne volim da budem poznat, bežim od toga, ne volim javnost, samo sam običan navijač. Plačem kada Partizan gubi, puno me koštao, ali ne računam to", izjavio je Đurić u podkastu "Miljanov korner“.

Naveo je da se sadašnja uprava lako odriče talentovanih igrača iz omladinske đkole.

"Lopovluk je u pitanju. I kada ode i prodaju deli se neki novac. Ja ne znam kako to, čujem jer ceo Beograd priča. To je tragedija, zato je tu Partizan. Moraš prvo da gledaš prvo Partizan, pa sebe onda, da predsednik i direktor dobiju novac, a ne da uzimaju", istakao je Đurić.

Dotakao se najtežeg poraza Partizana od Crvene zvezde u istoriji Večitog derbija u Humskoj.

"Mogli su da dobiju šest ili sedam komada od Zvezde, koja je bila korektna. Igrali su drugo poluvreme sa pola gasa. Ja sam mislio da je naš golman dobar… U Partizanu je sve loše, sve mora da se menja. Da parkiramo autobus i sve ubacimo u isti", naveo je Đurić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke