Dragan Đurić o Vranješu i Partizanu: "Potrošen igrač, niko ga ne voli!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 01.06.2023.
19:35
Izvor: Sportske.net, informer.rs

"Nikada ga ne bih doveo u klub", tvrdi bivši predsednik Partizana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Najavljeni dolazak Ognjena Vranješa u Partizan razgnevio je navijače "crno-belih".

Posle izjave Bojana Ostojića nakon čega je Vranješ reagovao na sraman način, na čitavu situaciju osvrnuo se i bivši predsednik Partizana Dragan Đurić.

On je u izjavi za Infomer istakao da Vranješa nikada ne bi doveo u Partizan.

"Ne bih ga nikad doveo u Partizan, prvenstveno jer je veliki zvezdaš. Ali to je manja briga. Reč je o igraču koji nema kvalitet, nema gde da igra i sad su ga se setili u Partizanu. Nama treba pet, šest ozbiljnih igrača koji mogu da donesu kvalitet, ali oni za to ne mare. Zato dovode potrošenog igrača bez obeštećenja", smatra Đurić.

"Ako je sve to rekao o Partizanu i legendi kakva je Albert Nađ, trebalo bi mu zabraniti da priđe na 100 kilometara od stadiona Partizana! I Bojan Ostojić je dobar momak, pravi partizanovac, ostavio je nekog traga u klubu. Vranješu je bolje da ne dolazi u Partizan. Neka ide u Zvezdu, i njima tamo fali igrača. Ako ga ova uprava dovede, vratiće im se kao bumerang. Pa tog čoveka niko ne voli, navijači su mu rekli šta misle o njemu", rekao je bivši predsednik Partizana.

Posle svega viđenog, teško je očekivati dolazak reprezentativca Bosne i Hercegovine u Humsku...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 02.06.2023
15:13

Totalno pogrešno! Baš simpatičan momak! Divan. Oduvek mu je srce crno-belo. Voli Partizan. I drag dečko. Zna i da koristi društvene mreže. Sva sreća pa će g. Vazura i g. Vučelić (budući doživotni glavni u Partizanu), to umeti da procene kako treba i dobro mu plate. Na primer, prodaju Baždara i Jovića i dodaju malo, od onog klinca što će još da prodaju i da se radujemo, da gledamo tog Vranješa. Ne mogu da dočekam... Mašala!