Dragović i Zvezda - Otkriveni novi detalji!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.04.2021.
00:01
Izvor: Novosti.rs

Koliko je Zvezda blizu velikog pojačanja?

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Crvena zvezda se ovih dana dodatno približila ostvarenju svoje najveće želje u predstojećem prelaznom roku, angažovanju štopera Leverkuzena Aleksandra Dragovića.

On bi trebalo da po završetku sezone kao slobodan igrač stavi potpis na ugovor sa Crvenom zvezdom, a posle najnovije runde razgovora sa čelnicima crveno-belih u Beogradu, šanse za takav epilog su znatno veće.

To je u razgovoru za ''Novosti'' potvrdio i Dragovićev menadžer Milan Dudić, ali je i naglasio da posao još uvek nije završen i da uskoro sledi novi susret sa Zvezdinim rukovodstvom.

''Imali smo lep i prijatan sastanak sa Zvezdinim čelnicima Terzićem i Mrkelom, a trener Stanković je pre svega Dragoviću prezentovao sportski deo i kako vidi njegovu ulogu u timu. Sve je proteklo u super atmosferi, Aleksandru se sve to svidelo.

Međutim, još ništa nije gotovo, kao što su mediji brzo objavili.

Ipak se radi o velikom imenu i ovakvi poslovi ne mogu da se završe na jednom sastanku. Neophodno je da se dogovore još neki detalji i pregovori će se nastaviti sledeće nedelje. Zasada sve ide u dobrom pravcu'', izjavio je Dudić.

Podsetimo, uporedo sa pregovorima oko Dragovićevog transfera, Zvezda pokušava da angažuje i iskusnog napadača Aleksandra Prijovića iz Al Itihada, ali tu je problem dužina njegovog ugovora sa aktuelnim klubom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke