Dragović se izvinjavao "Grobarima" - Dvojica igrača Zvezde na "ribanju"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 28.02.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

Džentlmentski potez uprkos emocijama.

Printscreen/ Super Liga Srbije yt
Printscreen/ Super Liga Srbije yt

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović izvinio se najvatrenijim pristalicama Partizana tokom jučerašnje proslave gola Ohija Omoijuanfa.

Crvena zvezda je sa 2:0 savladala Partizan u jučerašnjem derbiju, a pogotke su postizali Ohi i Aleksandar Katai u prvom poluvremenu susreta. Stadion je bio ispunjen, samim tim i južna tribina gde su se po pravilu nalazili navijači Partizana.

Ali, malo kome je zapalo za oko detalj posle prvog gola crveno-belih. Tada je Ohi instinktivno reagovao i iskoristio slabu reakciju golmana Popovića za vođstvo domaćina. U euforiji, okružen emocijama, Ohi je otrčao nedaleko od konstrukcije gola i slavio u pravcu navijača Partizana. Teško je verovati da je imao zle namere, već su u pitanju emocije i dati trenutak, a potom je Strahinja Eraković takođe dotrčao i gestikulirao ka južnoj tribini. 

Brzo su reagovali Aleksandar Katai i Aleksandar Dragović koji su dvojicu fudbalera okrenuli ka suprotnom kraju igrališta, a austrijski defanzivac se tom prilikom izvinio navijačima crno-belih podigavši ruke uvis.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke