Dragović se vratio i poslao jaku poruku zvezdašima!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 26.01.2022.
18:35
Izvor: Sportske.net

Slede veliki izazovi do kraja sezone.

2021 Srdjan Stevanovic
2021 Srdjan Stevanovic

Povezane vesti

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović vratio se treninzima nakon sitne povrede zadnje lože i u nastavku priprema će igrati važnu ulogu pred izazovan prolećni deo sezone.

"Dobro se osećam. Osetio sam bol u zadnjoj loži na treningu, pa sam u dogovoru sa stručnim štabom propustio prvu utakmicu, ali se već sutra vraćam u tim", rekao je Dragović na početku razgovora za klupski sajt.

Crveno-beli su na prvom pripremnom duelu protiv Maribora remizirali 1:1, a prema rečima reprezentativca Austrije rezultat nije bitan.

"Treninzi su bili dosta jaki. Svi u Crvenoj zvezdi znamo da rezultat na pripremama nije prioritet, već da je u prvom planu priprema ekipe za nastavak sezone. Očekuje nas mnogo mečeva i za svaki moramo da se spremimo dobro, kako bi dali svoj maksimum. Mislim da smo na dobrom putu", rekao je stameni štoper.

Podsetio je na zaostatak za Partizanom i moranjem da se u nastavak prvenstva uđe maksimalno fokusirano.

"Svake pripreme su teške, pa samim tim i nema mnogo vremena za zabavu. Cilj je da se što bolje spremimo za prvenstvo, jer ipak zaostajemo pet bodova, pa samim tim moramo još više da radimo nego do sada. To su pripreme, tako da ne razmišljamo toliko o tome šta je lepo, a šta ne. Svesni smo da moramo što bolje da se pripremimo, i dajemo svoj maksimum da tako i bude".

Formula za titulu je jasna - sve pobede do kraja prvenstva su neophodan sastojak.

"Zaostajemo pet bodova, i nemamo šta više da izgubimo. Kako ja volim da kažem, idemo na sve ili ništa i cilj je da osvojimo titulu. Očekuje nas 16 utakmica, i moramo da pobedimo na svakoj kako bi osvojili prvenstvo. Spremamo se za to i nadam se da će Bog da gleda na nas".

Crveno-bele već u petak očekuje duel protiv LASK-a, a defanzivu bi trebalo da predvodi upravo Dragović.

"Spreman sam za tu utakmicu, i nadam se da ćemo ostati neporaženi. Rekao sam već da rezultat nije u prvom planu, već nam je cilj da se uigramo i što bolje pripremimo za prvu utakmicu u prolećnom delu, protiv Čukaričkog", rekao je komadant Zvezdine odbrane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke