Dragović sijao opisivajući Zvezdu Austrijancima: "Sada sam priznat i beskonačno ponosan"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 31.08.2021.
11:56
Izvor: Sportske.net

Igraće i Ligu Evrope sa svojim omiljenim timom.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Austrijski reprezentativac i fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović opisivao je medijima u zemlji svoja osećanja prema aktuelnom klubu.

Potpisom za Crvenu zvezdu ovog leta, Aleksandar Dragović ispunio je dečačke snove i zaigrao u crveno-belom dresu. Nisu to bili samo njegovi snovi, već i dedini, koji je "kumovao" u transferu.

Prihvaćen je od prvog trenutka među pristalicama kluba sa "Marakane" i za kratko vreme demonstrirao da se radi o vanserijskom igraču za ove prostore.

Govoreći za austrijske medije, Dragović je istakao da mu Crvena zvezda i njeni navijači izuzetno znače.

"Taj dres, navijači, znače mi ekstremno mnogo. Beskonačno sam ponosan što mogu da igram za taj klub“, poručio je Dragović u intervjuu za bečki dnevnik "Hojte".

On je dodao da se primeti da nije rođeni Srbin i da ne zna savršeno srpski jezik, ali dovoljno je dobro da može da komunicira sa svima. Takođe, otkrio je da je njegov deda, koji živi u Austriji, svaki put kada Crvena zvezda igra na domaćem terenu, obavezno na tribinama.

Stigao je iz Bajer Leverkuzena kao slobodan igrač gde je imao promenljivu minutažu. 

"U Leverkuzenu tokom pet godina nisam nikada imao to poštovanje koje uživam sada u Beogradu. Sada sam priznat", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke