Drama u Nišu pripala Radničkom - Lalatović isključen, Škrbić posle dve godine presudio Lučancima!

Autor: Ivan Cvetković
subota 04.02.2023.
15:58
Izvor: Sportske.net

Neizvesna završnica i odličan meč.

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog savladali su u Nišu ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 2:1 u okviru 20. kola Super lige Srbije.

Izabranici Nenada Lalatovića su od početka meča imali znatno veći posed lopte, a posle nekoliko opasnih napada imali i idealnu priliku da povedu.

Sudija Radaković dosudio je penal za Nišlije, ali je udarac Cvetkovića sa bele tačke u 20. minutu uspeo da odbrani Samčović.

Kazna za promašaje usledila je u 40. minutu kada je "sevnula" kontra Mladosti posle velike greške u odbrani domaćih, na loptu je natrčao Nikola Jojić i doveo svoj tim u vođstvo.

Nije se Radnički predao, pa je već u prvom napadu u drugom poluvremenu izjednačio zahvaljujući Aleksandru Pejoviću koji je postigao sjajan pogodak sa ivice kaznenog prostora.

"Real sa Nišave" je od 63. minuta morao bez trenera Lalatovića koji je isključen zbog rasprave sa sudijama, a Mladost je uspevala da smiri napade Radničkog.

Sve do prvog minuta nadoknade vremena.

Ušao je u igru Miljan Škrbić u 75. minutu prvi put posle više od dve godine (decembar 2021) i nekoliko teških povreda, a vratio se pobedonosnim golom nakon nekoliko odbitaka u kaznenom prostoru Lučanaca.

Radnički iz Niša trenutno se nalazi na 10 poziciji Super lige Srbije sa 20 bodova, dok je Mladost 13. sa dva boda manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke