Drastična kazna za Novi Pazar, nevolje i za Partizan

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 19.08.2021.
16:45
Izvor: Sportske.net

Zvezda pošteđena.

Emir Sadovic/Starsportphoto ©
Emir Sadovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

FK Novi Pazar kažnjen je sa četiri utakmice igranja bez prisustva publike nakon loše organizacije meča protiv Partizana u pretprošlom kolu Ling Long Superlige Srbije.

Utakmica između Partizana i Novog Pazara protekla je u uzavreloj atmosferi i nizu prekida, ali je ipak nastavljena, a na terenu nije bilo ni prilično neizvesno i tenzično kao na tribinama.

Klub iz grada kraj Jošanice će zbog nemilih scena iz meča odigranog 8. avgusta dočekati bez publike Metalac, niški Radnički, Crvenu zvezdu i subotički Spartak.

Posebno raduje što publike neće biti protiv Zvezde, budući da je za pretpostaviti da bi i u tom susretu vladala uzavrela atmosfera.

Osim kazne u vidu zabrane prisustva navijača, FK Novi Pazar će morati da plati pola miliona dinara, 300.000 više u odnosu Partizan, koji će imati zabranu vođenja navijača na predstojeća četiri gostovanja.

Crno-beli će biti bez navijača u gostima protiv Kolubare, u Kragujevcu sa Radničkim, u Lučanima protiv Mladosti i u Kruševcu protiv Napretka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Thursday, 19.08.2021
18:01

Ovi sa juga nisu navijaci Partizana, zna se ko je njih tu postavio i njima treba zabraniti prisustvo na svim sportskim i ostalim dogadjajima zauvek.