Drezgić vidi raskošan talenat IMT-a

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.08.2023.
17:00
Izvor: Sportske.net

Ko će slaviti u ovom beogradskom derbiju?

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Uroš Drezgić rekao je danas da ekipe koje dođu iz Prve lige Srbije imaju ogroman motiv na startu nove sezone, pa tako i IMT, naredni protivnik njegovog tima u Super ligi Srbije.

"Igrali su odlično u prva tri kola, pratio sam njihove mečeve. Nezasluženo su izgubili u Subotici, osvojili prvo bod protiv Voždovca, a potom pokazali punu snagu i raskošan talenat u Novom Pazaru, gde su do 91. minuta gubili sa 3:2, a uspeli su da odnesu sva tri boda", rekao je Drezgić za klupski sajt.

"Imaju prilično mladu ekipu, ali to ne sme da nas zavara. Upravo su ti igrači bili sjajni u prethodnom kolu. Znamo da su vrlo kvalitetni, sigurno i silno motivisani. Neće nam biti lako da dođemo do preko potrebne pobede, koja bi nam mnogo značila na polju samopouzdanja, posebno pred mečeve u Evropi", dodao je on.

Čukarički će u prvom meču četvrtog kola Super lige Srbije gostovati ekipi IMT-a, a meč će biti igran u petak od 18.00 na stadionu Voždovca.

Brđani su posle tri kola u grupi timova sa po sedam bodova, zajedno sa Partizanom i TSC-om.

Drezgić je jedan od najstandardnijih igrača u timu sa Banovog brda. Menjali su se štoperi u tandemu sa ovim momkom, koji je bio neizostavan član startne postave Čukaričkog u Super ligi u čitavoj 2023. godini.

U tom periodu, Drezgić je odigrao svaku od 21 utakmice, računajući i tri na startu ove sezone.

"Lep podatak, nisam bio ni svestan toga. Moje je da vredno treniram, da na mečevima budem maksimalno koncentrisan i siguran. I što je najbitnije da na svaki mogući način pomognem ekipi da dođe do pobede, protiv bilo koga da igramo", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke