Drinčić završio karijeru i odmah krenuo u novi izazov!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.08.2021.
15:29
Izvor: Sportske.net

''Bombarder'' stavio tačku na igračku karijeru posle rastanka sa Vojvodinom.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Tridesetšestogodišnji vezista Nikola Drinčić odlučio je da završi profesionalnu fudbalsku karijeru posle odlične sezone sa novosadskom Vojvodinom, koju je kao kapiten vodio do plasmana na evropsku scenu, a godinu dana ranije i do trofeja u Kupu.

Na kraju sezone se rastao sa ''Lalama'' i doneo odluku da stavi tačku na igračku karijeru.

Međutim, ostao je u fudbalu i u narednom periodu ćemo ga gledati kao pomoćnog trenera u beogradskom IMT-u, članu Prve lige Srbije. Svoju trenersku karijeru započeće uz šefa struke Ivicu Šimičića, ali s obzirom da je prošle sezone igrao u odličnoj formi, možda se ipak odluči da u narednoj pomogne i na terenu svom novom timu.

Drinčić je tokom karijere nastupao za Partizan, Čukarički, Radnički iz Niša, Rad, ali i ruske klubove, poput Krasnodara, Spartaka iz Moskve, amkara, turskog Gacijantepa...

Nastupao je svojevremeno i za mladu reprezentaciju naše zemlje, ali je kao senior prihvatio poziv Crne Gore i u dresu ''Sokolova'' upisao 33 nastupa.

Posebno će se pamtiti njegovi ''projektili'' iz slobodnih udaraca, a dva puta je u ''večitim derbijima'' Zvezdi davao golove na takav način.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke