Drma li se klupa Božidaru Bandoviću?

Autor: Nemanja Janošev
subota 02.03.2024.
22:37
Izvor: Sportske.net

Vojvodina bez pobede ovog proleća.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine upisali su i četvrti meč ovog proleća bez pobede u domaćem prvenstvu.

Zimus su se značajno pojačali imenima kao što su Dragan Rosić, Kejleb Seri, Njegoš Petrović i drugi, ali rezutlati izostaju. Novi trener Božidar Bandović nije pronašao "žicu" i sada je pod ozbiljnim pritiskom.

Već je predsednik kluba Dragoljub Zbiljić morao da izlazi u javnost i da preuzima odgovornost za loše rezultate, ali čini se da će, kada sledeći put to bude uradio, saopštiti ime novog trenera. Vojvodina nema balans u igri, niti bilo kakav izraženi stil koji bi mogao da izazove strpljenje uprave i navijača.

Bila bi to već druga promena trenera u Novom Sadu ove sezone, što se nikako ne poklapa sa najavama rukovodstva i ambicijama koje se slažu sa imenom i tradicijom koje Vojvodina nosi.

Vojvodina je na otvaranju prolećnog dela šampionata, remizirala sa Mladosti kod kuće 1:1, da bi zatim usledio poraz od Radničkog u Kragujevcu od 2:1. Tu su zatim i nerešeni ishodi sa Spartakom i današnji sa Javorom. Posebno se ističe ovaj u Ivanjici gde je tim Božidara Bandovića imao dva gola prednosti u sve do 65. minuta.

Novosađani su tek na sedmom mestu i plej-aut timovi im dišu za vratom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke