Drulovićeva nada - Kad bi AZ potcenio Partizan...

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.11.2015.
21:09
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaleri Partizana su po dolasku u Holandiju odradili trening, veče pred duel sa AZ Alkmarom u petom kolu Lige Evrope, a konferenciju za medije trenera Drulovića ispratio je samo jedan holandski novinar.

Twitter, @AZAlkmaar
Twitter, @AZAlkmaar

Povezane vesti

Tu činjenicu je Ljubinko Drulović i prokomentarisao u razgovoru sa srpskim predstavnicima medija, izražavajući nadu da bi to možda mogao da bude znak i da Holanđani potcenjuju šampiona Srbije.

''Bilo bi dobro da nas domaćini potcene, jer bismo to mogli da iskoristimo na pravi način'', izjavio je Drulović.

Šef stručnog štaba Partizana je primetio da je i AZ Alkmar, poput Bilbaa u prethodnom mečevima, u usponu forme pred duel sa Partizanom, pa je potpuno svestan da će crno-bele očekivati mnogo teži posao nego u Beogradu na startu takmičenja u Ligi Evrope, kada je klub iz Humske slavio sa 3:2.

Drulović, naravno, veruje u svoje igrače, a razlog za optimizam i pored brojnih kadrovskih problema u odbrni, jeste i oporavak mladih reprezentativaca Darka Brašanca i Andrije Živkovića.

''Mi smo veliki klub i uvek idemo na pobedu. Momci su odlično radili i zavisimo samo od nas. Vratili su nam se neki igrači, pre svih Darko Brašanac i Andrija Živković. Od njih očekujem mnogo, kao i od svih uostalom.

Brašanac nema snage za svih 90 minuta, ali on uvek da veliki doprinos. U svakom slučaju, moramo da budemo tim. Optimista sam, verujem u ove momke, koji su odlično radili'',
poručio je Drulović.

Optimista je i iskusni desni bek Partizana Miroslav Vulićević.

''Znamo zašto smo došli ovde. Svesni smo da nas očekuje drugačiji meč nego u Beogradu, mi i oni volimo da se nadigravamo. Maksimalno smo skoncetrisani, znamo koji nam je cilj i trudićemo se da ostvarimo dobar rezultat''
, istakao je Vulićević.

Inače, fudbaleri Partizana su večeras, umesto na glavnom, trenirali na pomoćnom terenu AZ Alkmara, prihvativši molbu domaćina, zbog kiše koja pada ovih dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Thursday, 26.11.2015
12:43

Kako mozes da se nadas da ce vas potceniti kad ste ih dobili u bg...Bolje se nadaj da ne bude katastrofa s obzirom na vasu igru i formu...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Thursday, 26.11.2015
10:54

Drulovicu, samo bez Jevtovica veceras!

avatar
STRELAC
Thursday, 26.11.2015
09:28

''Bilo bi dobro da nas domaćini potcene,koja izjava, nece oni vas potcjeniti,oni ce vas ,ocjeniti 2, moguce i 3,u vasoj mrezi.... .

avatar
Death to Krcuns!
Wednesday, 25.11.2015
22:32

pa vec su nas podcenjivali njihov trener i brezancic

avatar
Аполо
Wednesday, 25.11.2015
22:18

Na sta smo spali, da se nadamo da ce nas protivnik potceniti, a i onda je pitanje da li mozemo utakmicu dobiti.