Duarte: "Odmah su mi javili da sam rekorder"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 22.07.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Na pravom mestu u pravo vreme za gol na debiju i ulazak u istoriju.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Bruno Duarte, koji je prvi nastup za klub upisao kada je ušao u igru protiv Jedinstva iz Uba, izjavio je danas da je, čim je kročio na teren, "osetio neku posebnu energiju.

"Uzbuđen sam bio pri ulasku na teren, ali smiren i koncentrisan. To je bila neka vrsta pozitivne treme... Gledao sam prethodno klipove i bio oduševljen, ali poseban je osećaj kada se to doživi. Nadam se da će još više navijača biti protiv Mladosti. Želimo da nastavimo da pobeđujemo i treba nam njihova podrška", rekao je Brazilac za klupski sajt.

Golom koji je postigao nakon 52 sekunde na terenu protiv Jedinstva u prvom kolu srpske Super lige, Duarte je postao najbrži debitant strelac Crvene zvezde.

Brazilski napadač kaže da je posle utakmice saznao da je "ušao u istoriju" kluba i da mu je drago što se već na debiju upisao u strelce, jer će mu sada, kada je probio tu barijeru, biti mnogo lakše.

"Napadači vole da postižu golove, takav je slučaj i sa mnom. Svaki gol mi donosi dodatnu energiju i samopouzdanje. Ipak moram da pohvalim sjajnu akciju ekipe koja je prethodila mom golu, našao sam se na pravom mestu za odbitak i pogodio", rekao je Duarte.

Naredni meč Crvena zvezda igra u subotu od 20 sati, kada na stadion Rajko Mitić dolazi Mladost iz Lučana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke