Dudić: ''Kudio sam navijače, bio sam ljut... Sad sam ponosan!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.04.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Navijači su poslušali Dudićev apel, došli u velikom broju i - prisustvovali istorijskom uspehu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Istorijski dan za kragujevački fudbal.

Ekipa Radničkog 1923 je danas prvi put u istoriji uspela da se plasira u polufinale Kupa Srbije pobedom na ''Čika Dači'' nad Novim Pazarom od 3:1 i još uvek na dva fronta ima priliku da se na kraju ove sezone iz snova domogne plasmana na evropsku scenu.

Trener Feđa Dudić i njegovi igrači su ovacijama desetak hiljada prisutnih gledalaca ispraćeni sa stadiona, a posle slavlja na terenu, Dudić je izneo svoje prve utiske posle meča.

''Imali smo lošiji početak utakmice, ali poveli smo sa 2:0 i imali još nekoliko prilika da rešimo utakmicu. A onda po ko zna koji put ovde, vodimo 2:0, pa protivnik postigne gol i dobije krila, a mi smušeni i povučeni. Ali, na kraju, kao i protiv Napretka postižemo i treći gol u sudijskoj nadoknadi. Mislim da smo zasluženo pobedili'', poručio je Dudić.

Naravno, osvrnuo se i na izvanrednu atmosferu danas na ''Čika Dači'', baš onakvu kakvu je i poželeo posle pobede nad Spartakom, kada je bio razočaran malim brojem ljudi na tribinama.

''Istorijski uspeh, ponosan sam na igrače, upravu, navijače. Kudio sam ih pre četiri dana, bio sam ljut, danas je zaista bilo lepo videti veliki broj ljudi. Ponosan sam što smo vratili publiku, radni je dan, utakmica u 4 sata i hvala im. Ovo je i najbolji poziv da dođu i sledeći put i da uživaju, imaju šta da vide na Čika Dači. I dalje sanjamo, svake nedelje smo sve bliže, pa ćemo videti'', poručio je zadovoljni Dudić.

STARSPORT photo Belgrade Serbia

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke