Dudić: ''Popović nas prati kao crna mačka, prvo sa Mornarom, sad i sa Pazarom''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.09.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Kragujevčani nikako da se oslobode sećanja na gostovanje u Podgorici...

© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Radnički 1923 iz Kragujevca se sinoć vratio praznih šaka iz Novog Pazara, gde je poražen sa 2:0 pred oko šest hiljada gledalaca.

Moglo je sve da bude drugačije da Radničkom pri rezultatu 0:0 nije poništen gol zbog minimalnog ofsajda Ortiza, ili da golman Novog Pazara Stefan Popović nije fenomenalno reagovao u finišu meča, posle udarca Simovića, kada su gosti bili na pragu izjednačenja.

Popović je tokom leta već bio koban po Kragujevčane, jer je sezonu počeo u Mornaru iz Bara koji je na penale eliminisao Radnički iz kvalifikacija za Ligu konferencija, a sada je izrastao i u junaka Pazaraca opet protiv Radničkog.

Na pres konferenciji posle meča, trener Radničkog Feđa Dudić je, uz čestitke Pazarcima na pobedi, skrenuo pažnju i na odličnu odbranu Popovića, a kako smo i sinoć preneli, mnogo veći problem za Kragujevčane od ovog poraza jesu povrede Bogdana Mirčetića i Besima Šerbečića, pa će do daljnjeg Radnički morati i bez ove dvojice standardnih protimaca, uz odranije povređenog Milutina Vidosavljevića.

''Dešava nam se, nažalost, nesreća gde gubimo jednog igrača (Mirčetić, prim.aut.) i tada je proradio neki inat, jer smo najbolje odigrali u tom periodu sa igračem manje. A onda, povredio nam se i drugi igrač (Šerbečić) 11 na 9...

Mislim da smo zaslužili da nas Bog nagradi, pa da ona lopta uđe, ali Popović nas nekako prati kao crna mačka, prvo sa Mornarom, sad i sa Novim Pazarom.

Bila je i ta jedna sporna situacija, dugo se gledao VAR ne znam šta je tu bilo, ne mogu da komentarišem. A na kraju, na otvorenu odbranu 11 na 9 primili smo drugi gol. Čestitam Novom Pazaru'', rekao je Dudić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke