Dudić: ''Sve što je moglo loše da se desi, desilo se!'' Sivić: ''Održao sam obećanje i srećan sam zbog toga''

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2024.
20:17
Izvor: Sportske.net

Prve reakcije dvojice trenera.

Irfan Licina/FK Novi Pazar
Irfan Licina/FK Novi Pazar

Povezane vesti

Pazarci su dobili derbi protiv Radničkog iz Kragujevca, slavili su na svom terenu sa 2:0, a odmah po završetku meča su pred kamere TV Arena sport izašli treneri Radničkog Feđa Dudić i Novog Pazara Tomislav Sivić.

''Čestitam Pazaru na pobedi, ali mislim da smo zaslužili više, pogotovo kada smo igrali hrabro 9 na 11 i stvorili faktički situaciju gde smo imali šansu u 90. minutu da izjednačimo, ali nadam se da će nam se to vratiti na nekoj drugoj utakmici. 

Sve što je moglo loše da se desi, desilo se. Izvršili smo pet izmena, povredio nam se mali Bogdan Mirčetić, pa Besim Šerbečić. Mislim da smo u situaciji 11 na 10 igrali potpuno ravnopravno. Još jednom čestitam Pazaru i okrećemo se sledećoj utakmici'', rekao je Dudić.

Trener Novog Pazara Tomislav Sivić podsetio je na svoju prognozu od pre dva dana, kada je najavip da će njegov tim postići dva do tri gola u ovom meču.

''Rezultat je jako dobar, jedna dobra utakmica, tvrda utakmica, protiv dobrog protivnika. Bili smo ozbiljni do kraja, a ne samo jedno poluvreme. Održao sam obećanje o dva do tri gola i srećan sam zbog toga, kao i zbog ovih ljudi koji su srećni zbog naše dobre igre i pobede.

Još samo da poželim Vladu Radivojevića iz Lučana brz oporavak, jer je imao jako tešku situaciju. Zdavlje je ipak preče od svega. To je jedna legenda sa preko 350 utakmica, imao je jednu situaciju da je jedva ostao živ i zaista mu želim od srca sve najbolje'', poručio je Sivić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke