Dudić: "Taktički smo bili vrhunski!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.10.2024.
23:27
Izvor: Sportske.net

Kragujevčani bi mogli da uđu u seriju.

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923
Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Povezane vesti

Velika pobeda Radničkog. 

Ekipa iz Kragujevca je po prvi put u istoriji savladala TSC i to na gostovanju rezultatom 0:2 usled fantastične igre u defanzivi.

Nakon što je na početku pohvalio teren za igru i poželeo Ifetu Đakovcu brz povratak na teren, Feđa Dudić je govorio o utakmici i pobedi svog tima. 

"Što se tiče utakmice, odigrali smo taktički vrhunski. Dozvolili smo protivniku šuteve sa distance. Naravno, imali smo i sreće, ali smo je zaslužili. Neutralisali smo njihove kontre, izlazili smo visoko i pritiskali, ali nismo ostavljali prostor iza leđa. Nama fali pet standardnih igrača, ali momci koji su danas odigrali - kapa dole. Bilo je trenutaka gde nas je protivnik pritiskao, ali smo dobro odigrali defanzivno", rekao je Dudić. 

Ima veliko poštovanje Dudić prema svom protivniku. 

"Prilagodili smo se, promenili smo način, vratilo nam se za neke utakmice. Bili smo bolji u nekim utakmmicama i nismo slavili. Pre drugog gola smo možda mogli da rešimo utakmmicu. Čestitke momcima, znači nam mnogo. TSC-u i kolegi želim sreću u četvrtak, da dostojanstveno prezentuje srpski fudbal", rekao je Feđa Dudić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke