Dudić: ''Utakmicu sa Mornarom ne mogu da izbacim iz glave''! A Mornar u Crnoj Gori na 0-0-4...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.08.2024.
23:42
Izvor: Sportske.net

I posle ''petarde'' protiv OFK-a, trener Radničkog se nakratko vratio na bolan poraz iz Podgorice.

STARSPORT/ Dragan Karadarevic
STARSPORT/ Dragan Karadarevic

Povezane vesti

Kragujevački Radnički je od večeras uz Crvenu zvezdu najefikasniji tim u Superligi, posle trijumfa nad OFK Beogradom u Zaječaru od 5:3. Kragujevčani su u pet odigranih kola postigli čak 13 golova, pet manje od Crvene zvezde, koju će dočekati u sledećem kolu narednog vikenda.

Ali, u pojedinim mečevima od početka ove sezone Kragujevčani su imali problema sa realizacijiom, što ih je pre svega skupo koštalo u evropskom dvomeču sa Mornarom.

Radnički je tada prvi meč u Leskovcu dobio sa 1:0, uz dosta propuštenih prilika, a u revanšu je poražen sa 2:1, pa su Barani na penale prošli u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, gde su kasnije eliminisani.

Na konferenciji za medije posle večerašnjeg meča sa OFK Beogradom, trener Radničkog Feđa Dudić je, između ostalog, konstatovao da i dalje nije prežalio takav epilog protiv Barana.

''Danas 5:3, ali moglo je po šansama da bude i 8:6. Dozvolili smo previše nekih šuteva, već treću utakmicu primamo i gol iz prekida, ali smo i mi dali dva gola iz prekida, što je pozitivan segment. Mogli smo da prelomimo utakmicu pri 4:2, kada je Bevis propustio veliku priliku, ali je kasnije postigao gol, hvala Bogu.

Čestitam i OFK Beogradu na otvorenoj igri, nisu slučajno osvojili 10 bodova, nisu zaslužili ni da izgube od Čukaričkog. Čestitke i mojim momcima, a imali smo samo 19 igrača u protokolu...

Odmorićemo malo, imaćemo sad dva dana slobodno'', rekao je Dudić i dodao:

''Sve je bilo lepo i onda nam dođe ta utakmica sa Mornarom, nikako ne mogu da je izbacim iz glave. Znam da smo bolji, da smo morali da prođemo... I sve posle toga... Igramo dobro, nisu nas pratili rezultati, ali danas se i to vratilo na neki način'', konstatovao je trener Radničkog.

Inače, ekipu Mornara je učešće u Evropi skupo koštalo kada su u pitanju rezultati na domaćoj sceni. Večeras su Barani na svom terenu poraženi od Budućnosti sa 2:0, što im je četvrti poraz u četiri odigrana kola i poslednji su na tabeli...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke