Dudić: ''Znate gde smo bili pre godinu dana, a gde smo završili...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.09.2024.
19:13
Izvor: Sportske.net

I zaista, Kragujevčani su sada u znatno boljoj poziciji.

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923
Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Povezane vesti

Kragujevački Radnički polako ulazi u formu posle nešto lošijeg starta sezone i večerašnjim trijumfom nad Tekstilcem od 1:0 u Gornjem Milanovcu se probio na šesto mesto na tabeli sa 13 bodova.

Svoje prve utiske posle ovog meča je u razgovoru za TV Arena sport izneo trener Kragujevčana Feđa Dudić.

''Mislim da smo prvo poluvreme zaista odigrali na našem nivou, gde smo faktički kontrolisali celu utakmicu, imali posed, stvorili mnogo prilika, dva puta pogodili okvior gola i mislim da je u tom periodu trebalo da rešimo pitanje pobednika. 

U drugom je protivnik izašao malo agresivnije, to je dobra ekipa, skupili su 10 bodova, pobedili u prošlom kolu TSC sa igračem manje  morali su i oni u jednom delu utakmice da nešto pokažu.

Pokazali su tu agresivnost, mi nismo više bili dobri u posedu, preskakali smo igru, izjednačio se kvalitet. Oni su u drugoom poluvremenu bili bolji u duel igri, ali mislim da sve ukupno gledajući zasluženo smo pobedili'', rekao je Dudić.

On je za sada trener sa najdužim kontinuiranim stažom od svih aktuelnih superligaških trenera. Pre tačno godinu dana je preuzeo ekipu Radničkog koja je tada bila na začelju tabele, pa je iskoristio priliku da i na to podseti.

''Okrećemo se daljim izazovima. Prošle sezone smo posle devet kola imali šest bodova, sad imamo 13, a znamo gde smo završili na kraju prošle sezone. Posle turbulentnog perioda iza nas, sigurno je obećavajući period pred nama'', poručio je Dudić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke