Dule Savić: ''Važnije mi je šta ćemo da uradimo protiv Spartaka i Partizana, nego protiv Sitija''

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.12.2023.
22:30
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Raduje se sutrašnjem spektaklu, ali...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra završava svoj ovogodišnji nastup u Ligi šampiona, i to utakmicom na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Evrope, Mančester sitija.

Nažalost, meč neće imati takmičarski značaj, Siti ide dalje, Zvezda će završiti na poslednjem mestu u grupi, pa je gost iz Engleske u Beograd došao bez svojih najvećih zvezda, ali nema sumnje da će tribine biti pune i da spektakl neće izostati.

U susret toj utakmici, Zvezdina legenda Dušan Savić u izjavi za ''Informer'' ističe da očekuje ''praznik fudbala'', ali mu ishod tog meča nije u prvom planu.

''Meni je važnije šta ćemo da uradimo u Subotici i protiv Partizana, nego protiv Sitija, iako bih voleo da pobedimo.  

Završnica ovog dela sezone može da bude interesantna i u korist Zvezde ali moramo svi da uradimo što je do svakoga od nas da se to ostvari, pre svega igrači na terenu. 

To bi na neki način bilo iskupljenje za promašaj u Ligu šampiona, bio bi to melem na ranu.  Svi smo očekivali više i u prvenstvu i u Ligi šampiona. Ali, to je fudbal, drugi igraju, imaju ambicije. 

Ostaje nam borba do kraja za dva trofeja, titulu i kup, da izvučemo pouke iz ovog iskustva u Evropi za sledeću godinu'', izjavio je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke