Duljaj: ''Hvala Nathu, ispoštovao sam dogovor sa Zahidom''

Autor: Darko Mitrović
subota 07.10.2023.
22:24
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana otkrio detalje dogovora sa Zahidom.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je večeras u Humskoj savladao lučansku Mladost sa 2:0 i učvrstio se na vodećoj poziciji na tabeli, a pre meča je trener Igor Duljaj imao dosta problema sa sastavom, što se na prvi pogled nije moglo primetiti.

''Do poslednjeg momenta nisam znao šta će biti sa sastavom. Momci su se žrtvovali i svaka im čast na tome. Pokazali su da im je stalo do ekipe, da im je stalo da Partizan ide u onom pravcu u kojem treba da ide. Nema euforije, stojimo mirno, stabilno na obe noge. Tek je početak. Svaka utakmica za naš je finale'', izjavio je Duljaj posle utakmice.

Bibars Natho je bio u najtežoj situaciji zbog aktuelnih ratnih dešavanja u Izraelu, a Duljaj je otkrio šta mu je rekao pre meča.

''Rekao sam mu da ću ga razumeti ako nije u stanju da izađe na teren, da slobodno kaže. On je vezan za Partizan i veoma je bitan šraf u ekipi i zahvaljujem mu se što je imao hrabrosti i snage i pored teške situacije. Porodica mu je okej, pričali smo. Dalje detalje ne znam'', rekao je Duljaj. 

Natho je postigao i vodeći gol za Partizan iz jedanaesterca u 56. minutu, posle čega su mu svi igrači potrčali u zagrljaj.

''To je izuzetno lep gest i to pokazuje da su momci povezani i da smo zajedno. Samo tako možemo da dođemo do onoga što želimo, a to je da uživaju u fudbalu'', istakao je Duljaj.

Uloga igrača utakmice ipak je pripala Gajasu Zahidu koji je najpre iznudio penal, a zatim je postigao drugi gol za konačnih 2:0.

''To je igrač koji paklen, inteligentan, vredan, pošten, radan i imali smo takav dogovor da kad bude spreman počeće i da igra. Došao je pred ovu utakmicu i rekao: 'Šefe ja sam spreman'. Dogovor stoji - igraš'', otkrio je Duljaj, a Zahid je na terenu opravdao svoje reči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke