Duljaj i Đorđević razmenjivali lepe reči na pres konferenciji u Surdulici

Autor: Darko Mitrović
subota 24.02.2024.
17:27
Izvor: Sportske.net

Može i ovako - sve pristojno i gospodski.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipe Radnika i Partizana su ovog popodneva vodile veliku borbu u Surdulici, gde su crno-beli na teškom terenu uspeli da izbore pobedu i sa 2:1 savladaju domaćina.

Partizan je ovom pobedom uspeo da zadrži prvo mesto na superligaškoj tabeli, a po izlasku sa terena, treneri Duljaj i Đorđević su se obratili javnoisti na pres konferenciji.

Reč je najpre dobio trener Partizana Igor Duljaj, koji je izneo niz komplimenata na račun domaćina - od čelnika kluba, do trenera.

''Prvo da se zahvalim braći Tončev na gostoprimstvu. Ljubazno i od srca su nas prihvatili u svom gradu. Čestitam i kolegi što je bio izuzetno hrabar, što su sačuvali teren, nisu trenirali na ovom terenu, kako bismo danas prikazali neku igru, koliko je to bilo moguće.

Izuzetno teška utakmica, bilo je prilika, bilo bi ih i više da je teren dozvoljavao. Mi smo ostvarili ono što smo želeli, a to su tri boda. Nimalo lako. Videli ste da smo u finišu malo ušli u paniku kad je Radnik postigao gol. Cilj je ispunjen, a kolegi Đorđeviću kog izuzetno cenim i poštujem želim da ostanu u ovom rangu takmičenja, jer jedan gospodin kao što je Đorđević, to zaslužuje.

Gde god je radio, uvek je imao primerene izjave, tako da mu od srca želim sve najbolje, a mi ovu utakmicu zaboravljamo i već se spremamo za sledeću'', rekao je Duljaj.

U istom tonu nastavio je i trener Radnika Dušan Đorđević.

''Prvo da se zahvalim kolegi Duljaju na lepim rečima. Lepo je čuti tako nešto na svoj račun. Želim i ja njemu tako da se obratim. Pratim, naravno, njegov rad, a doček kakav je doživeo u Surdulici i sinoć i pre utakmice, je nešto što je i kao trener, a pre svega kao čovek zaslužio.

U najavi utakmice nisam ni smeo, ni želeo da preterano pričam sa poslednje pozicije na tabeli. Nadati se nečemu protiv lidera, pogotovo kad je to Partizan, je neumesno i nekulturno. Želeli smo da pružimo dobar otpor, da pokušamo da osvojimo bodove, ali i pokažemo da imamo čemu da se nadamo u narednom periodu. 

Uspeli smo da zapretimo, ali nismo uspeli da dođemo do boda. Okrećemo se narednim izazovima, a kolegi Duljaju koji se lavovski bori želim stvarno sve najbolje u nastavku sezone, da ostvare svoje ciljeve'', izjavio je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke