Duljaj ide na razgovor sa upravom, postaviće im pitanje...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.04.2023.
21:38
Izvor: Sportske.net

Pred derbi je došao, da li će pred derbi i da ode?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle večerašnjeg poraza od Čukaričkog na startu plej-ofa, Partizanu su ostale samo teoretske šanse za osvajanje drugog, pa čak i trećeg mesta do kraja sezone.

Po svemu sudeći, crno-belima preostaje borba sa Vojvodinom za četvrtu poziciju, ali kako igra Partizan ovog proleća, svaki zadatak za ovu ekipu izgleda preteško.

Šef struke Igor Duljaj je ekipu preuzeo takođe u teškom trenutku, tri dana pre 169. večitog derbija, a sada se, tri dana pre 170. derbija, i njegova stolica ozbiljno ''zaljuljala''.

I sam je svestan toga, pa je večeras na pres konferenciji najavio razgovor sa upravom kluba.

''Ono što ću da učinim, jeste da ću postaviti pitanje ljudima iz kluba što se tiče moje odgovornosti posle ove utakmice. Da vidimo šta i kako dalje, ne bih voleo da sam ja problem, to bi rešilo mnoge stvari.

Partizan i dalje postoji, bilo je i u prošlosti dosta kriza. Ja ću uvek biti uz Partizan, da li sam na tribinama ili na klupi, ili negde preko, uvek ću ga poštovati i biti uz njega'', rekao je Duljaj u izjavi koja je delovala možda i kao oproštajna u ulozi šefa struke.

Psihološki pritisak i nemogićnost igrača da se sa tim izbore vidi kao najveći problem u ovom trenutku, ali ne traži opravdanje. Takođe, ne želi ni javno da kritikuje golmana Stevanovića zbog kiksa kod jedinog gola koji je večeras primio sa oko 35 metara.

''Greške se dešavaju, da prebacujem krivicu na nekoga, to nikada neću raditi, uvek krivica kreće od glavnog, a to sam ja. Nikada na igrače, barem ne javno. Ono što imam da kažem reći ću u svlačionici'', zaključio je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke