Duljaj: "Ko ne funkcioniše pod pritiskom, nije za ovaj posao"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 28.04.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net

Duljaj ljut na pojedince...

Nikola Gligic/Starsport.rs
Nikola Gligic/Starsport.rs

Povezane vesti

TSC je slavio protiv Partizana u Humskoj, pokazao je da je u ovom trenutku veoma neugodan protivnik Igoru Duljaju i crno-belima. 

Greške u odbrani su presudile na kraju. 

"Nisu to sitne greške, to su velike greške, utakmica je bila poprilično mirna, oni su kontrolisali loptu pozadi, tražili su međuprostor gde će gurnuti loptu. Naivni smo primili golove, to se ponavlja iz utakmice u utakmicu, koliko god da treniramo, ponavljamo, da li je psihološki nekim igračima da izguraju ovo, ali neću dozvoliti da padnu, da odemo dole. Ima da istrajemo, da se borimo i vratićemo se kako znamo i umemo. U četvrtak je važna utakmica, bez obzira na sve što je bilo negativno, neću dati da iko poklekne", rekao je Duljaj.

Ne misli da je pritisak razlog još jednog poraza. 

"Još veći pritisak što navijača, što medija, to je naš život, ko ne funkcioniše pod pritiskom, niti je za ovaj posao, bolje je da promeni profesiju, izguraćemo mi ovo kako znamo i umemo", kaže Igor Duljaj. 

Da li je možda umor doprineo da Partizan večeras izgubi utakmicu?

"Igrate kod kuće, taj umor ne priznajem, naravno, u trenucima postoji, ali imamo veliki ulog, morate i kad je teško sami sebe da naterate da budete još agresivniji, da idete preko svog limita, jer je ulog ogroman što se tiče nas, rekao sam, veliki motiv je kvalifikacije za Ligu šampiona, koji motiv treba veći, atmosfera je spasla, nije bilo toliko ljudi. Nema predaje i izborićemo se na pošten način", rekao je Duljaj. 

Sledeći rival je Vojvodina u Humskoj. 

"Odlično igraju, imaju dosta kvalitetnih igrača u napadu, mi smo sada ranjivi, svi su osetili krv, ali... Nema predaje, idemo dalje, važno je da se glave vrate što pre", rekao je Duljaj. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hersonisos
Sunday, 28.04.2024
23:02

Niko nije kriv osim tebe Majstore..imaš štopera u prvih 11 koji je bio na klupi Čukaričkog,zločin koji traje, ..uvodiš napadača koji mu je tu društvo pravio..Imaš bekovski par Vojvodine od prije 5 godina..imaš penzionerski vezni red sporiji od kornjače..Fudbal nije više samo znati nego i moći,a oni nemogu ...stavljaš u prvih 11 igrače koji treba da se prodaju a ne koji zaslužuju,da se klub ne bi ugasio???Partizan takvim radom narednih 10 godina neće prići ni jednom trofeju i šta si onda napravio Treneru..kažeš imaš mlade igrače iza tebe će nešto ostati...Goh,Severina,Kovačević,Janković..na njima ćeš uzeti pare? Ja vidim da su prošla 2 prelazna roka da ekipa niti ima igru niti ima snagu,da ekipa kad ih imalo bolji protivnik stisne gore da loptu do centra ne mogu iznijeti i da krene nabijanje i gubljenje iste ..vidim da TSC izgleda za nas ozbiljna Evropska ekipa a sumnjam da imaju naš budžet??? Pa kako onda to..ima samo jedno objašnjenje neznanje..teško je postalo i gledati Partizan ,jer unaprijed znaš da će neko iz odbrane teško kiksati,nebitno da li u predaji lopte ili građenju protivnika da ne govorimo o postavljanju ofsajd zamke... Ovo ne valja a jedini krivac u sportu je onaj koji vodi i selektira ekipu ,a ako dozvoli da mu drugi selektiraju ekipu onda čuje još veći krivac!!!!