Duljaj ne odustaje, dobio podršku i iz Kolubare!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.03.2023.
20:37
Izvor: Sportske.net

Prve reakcije dvojice trenera.

Marko Djokovic/Starsport
Marko Djokovic/Starsport

Povezane vesti

Da je neko i najvećim pesimistima među navijačima Partizana pred početak drugog dela sezone rekao da će njihov tim da izgleda kao prosečan superligaš i da će ''na sve strane prosipati bodove'', pogotovo na svom terenu, verovatno mu ne bi poverovali.

Ali, takva je trenutna realnost ekipe Partizana kojoj ni šok-terapija posle promene trenera nije pomogla da bilo šta popravi nabolje u svojoj igri.

Večeras su crno-beli remizirali u Humskoj protiv Kolubare, bilo je 1:1, a posle meča novi trener Igor Duljaj je u razgovoru za TV Arena sport poručio da - neće odustati.

''Biću kratak. Strah je čudo i kada se izgubi samopouzdanje. Ja ne odustajem. Iz ovoga mora da se izađe, pre ili kasnije. Nije prijatno kada vas neko isprati zvižducima, ali moramo napred, ja ne odustajem'', rekao je Duljaj.

Naravno, u ekipi Kolubare mnogo bolje raspoloženje, a trener Veroljub Dukanac je osim zadovojstva zbog ostvarenog rezultata pružio i podršku treneru Partizana da istraje u svojim namerama.

''Zadovoljni smo. Došli smo da igramo protiv velikog srpskog kluba. Ovo je prvi bod za nas na stadionu JNA. Mom prijatelju Duljaju bih poželeo da nastavi uporno dalje. Uz njegov karakter sam siguran da će uspeti'', poručio je Dukanac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke