Duljaj neće o Zahidu, Stojković: ''Sve sam pogrešio... Ovo ide uživo? Joj...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.08.2023.
19:24
Izvor: Sportske.net

Pozitivna energija u Partizanu pred sutrašnji okršaj u Danskoj.

Screenbshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenbshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju prvi meč plej-ofa kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija, a rival im je ekipa danskog Nordsjelanda koja je prethodno bila bolja od FCSB-a (bivša Steaua).

Uoči treninga na stadionu domaćeg tima, trener Partizana Igor Duljaj i bek Aranđel Stojković su najavili sutrašnji meč na pres konferenciji.

Duljaj bi bio zadovoljan i remijem...

''Sve osim poraza... Imamo naše ambicije, videli ste da smo prošli solidnu ekipu Sabaha. Oni su ozbiljniji tim, pobedili su Steauu. Oni jesu mlad tim, ali moramo da imamo u vidu kakav transfer su napravili. Brzi su, okretni, agresivni. Imamo dve utakmice, računa se zbiur na kraju i nadam se da će biti bolji skor u našu korist'', rekao je Duljaj.

Partizan je od danas jači za vezistu Gajasa Zahida koji je došao iz Ankaragučua i on bi naredbnog četvrtka u Humskoj trebalo da bude spreman za revanš.

''Ima vremena do sledećeg četvrtka. Nama je najvažnije da se koncentrišemo na sutrašnju utakmicu. Moramo da imamo u vidu da igramo na drugačijoj podlozi, mnogo bržoj. Igrači će danas prvi put osetiti teren i nadam se da neće biti mnogo problema što se toga tiče'', objašnjava Duljaj.

Zanimljivo, i trener Nordsjelanda Johanes Torup je danas izjavio da bi bio zadovoljan remijem. Duljaj mu baš ne veruje u sve što je rekao...

''Njihov trener je mlad, ima samo 34 godine i čisto sumnjam da on ne zna da naša ekipa je tek neko vreme na okupu. Rekao je da naš tim dugo igra zajedno što nije tačno. Verujem da do detalja zna šta i kako, to ne sme da nas zavara i opusti, a što se tiče naših navijača, dosta ljudi me je zvalo i rekli su mi da će biti ovde. 

Oni imaju dosta odličnih igrača. Naši Severina, Saldanja, Ilić nemaju mnogo evropskih utakmica, za razliu od Natha, Šćekića... Nema potcenjivanja protivnika, taktički su besprekorno organizovani, znaju šta žele, verujem da će biti agresivni i da će pokušati da nas pobede.

S druge strane, i mi imamo naše ambicije'', zaključio je Duljaj. 

Da atmosfera bude još pozitivnija, nenamerno je doprineo desni bek Partizana Aranđel Stojković, na pitanje da li mu je Nemanja Nikolić pričao o prethodnom dvomeču Partizana i Nordsjeanda od pre pet godina, kada je Partizan prošao dalje.

''Nismo pričali o toj utamici, više sam pričao sa Šćekom i Markovićem i pričali su mi da je utakmica bila teška, da su mladi, uigrani i poletni. Nas očekuje takođe teška utakmica... Pogrešio sam sve. Idemo uživo? A joj...'', nasmejao je Stojković portparolku kluba Bilju Obradović i trenera Duljaja.

Stojković je na kraju izrazio nadu da brza podloga neće predstavljati veliki problem igračima Partizana.

''Može predstavljati problem, jer igramo na prirodnoj travi, ali imamo trening danas i sutrašnje zagrevanje, pa mislim da je to dovoljno da se prilagodimo na podlogu'', zaključio je Stojković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke