Duljaj: "Nisam ga psovao, uništavate derbi, nije korektno da tako pokazuje silu"

Autor: Mladen Heleta
nedelja 14.04.2024.
21:43
Izvor: Sportske.net

Razočaran.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Trener Partizana Igor Duljaj, bio je razočaran nakon poraza na od Čukaričkog sa 3:2, u poslednjem 30. kolu regularnog dela Superlige Srbije.

Partizan je do 90. minuta gubio 2:0, pa se vratio, ali je primio treći gol, kada je svim silama krenuo po trijumf. Crno-beli sada imaju sedam bodova manje od vodeće Crvene zvezde, kojoj gostuju u prvom kolu plej-ofa.

"Dva različita poluvremena, čestitam Čukaričkom na pobedi. Imali smo period kada smo pritisli protivnika, dali dva gola, a zatim primili pogodak, ovaj poraz ide na moja leđa. Neke stvari se ponavljaju, idemo dalje", rekao je Duljaj odmah nakon meča za televiziju Arena sport.

Nema informaciju o stanju golmana Aleksandra Jovanovića koji je izašao zbog povrede u prvom poluvremenu.

"Ne znam ništa, čim je tražio izmenu znači da je ozbiljno, da li je imao kontakt sa protvničkim igračem ne znam, morali smo da reagujemo", dodao je Duljaj.

Zbog protesta je dobio žuti karton zbog kog neće biti kraj aut-linije za 173. "večiti" derbi.

"Veoma teško. Nisam pričao o suđenju, ail moramo jednu stvar da razjasnimo, nije ovde stvar o Igoru Duljaju, već o Partizanu. Niti sam ga psovao, niti sam mu je**o majku, kao neki drugi, nije korektno da na ovakav način pokazuje silu. Možda sam nešto pogrešno uradio, ali da ovako direktno narušava tradiciju poštovanja, mislim da to nikome nije potrebno.Treba da  budemo sportisti, ne može neko da se ponaša kao oni... Oni trebaju da budu delioci pravde, a ne nešto drugo. Uništavate derbi, malo je to ružno, ali život ide dalje", zaključio je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke