Duljaj o obrazu: ''Kad vas neko gleda u oči i govori vam nešto što nije istina...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.03.2024.
20:17
Izvor: Sportske.net

Ne sumnja u Zvezdinu pobedu večeras...

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je večerašnjim porazom od Napretka u Humskoj (0:1) znatno otežao svoje šanse u borbi za titulu.

“Čestitam ekipi Napretka. Imali smo prilike, nismo ih iskoristili. Ne mogu igračima da zamenim na želji, imali smo prilike i nismo ih iskoritsili,“ počeo je trener Igor Duljaj svoje obraćanje novinarima posle meča.

Večeras se najbolje videlo koliko Partizanu nedostaje najbolji strelac Mateuš Saldanja, a uz njega i Severina, uz nedovoljno oporavljene Zahida, Kovačevića...

“Falili su i Severina i Saldanja. Saldanja je imao problem i u derbiju, morao je da izađe iz igre, Severina je dobio ta dva žuta kartona, ali smo morali da se snađemo”.

Na pitanje novinara ''šta je to pored sudije uticalo na to da crno-beli ne igraju kao u derbiju?", Duljaj je uzvratio kontrapitanjem.

''Zašto kažete to 'pored sudije'? Znate li šta je sudija uticao, možete li to da mi kažete? Na šta je to sudija uticao, pa ste mi postavili takvo pitanje? Ko nije bio na nivou? Ja sam prošli put rekao, i kažem da suđenje neću da kometarišem.

Na osnovu čega ste to zaključili? Jel smo imali šanse? Koliko danas šansi? Ne možete da kažete da nismo bili na nivou. Kada si izgubio, zavisi iz kakvog ugla gledate. Nemojte da se ljutite, samo konstatujemo analizu. Kad postavite pitanje, morate da imate argument. 

Nismo bili na nivou, a sami ste rekli da je jedan igrač imao pet šansi... Da li smo igrali dobro, nismo, šanse smo stvarali. 

Veoma je teško kada u ekipi imate igrače koji su igrali pod injekcijama. Nismo imali klupu, vidite da i Saldanja nije bio tu, Severina je prošlu utakmicu isključen, ali to ne umanjuje pobedu Napretka'', rekao je Duljaj.

Bez obzira na sve, on ne odustaje od borbe za titulu.

''Teško je ovo palo igračima, ali mi moramo da se podignemo, sigurno nećemo da se predamo. Imamo tešku utakmicu već u nedelju i moraćemo da se pripremimo”, naglasio je Duljaj.

Tokom meča je u nekoliko navrata imao šta da kaže arbitrima, pa i po završetku utakmice.

“Kad vas neko gleda u oči i govori vam nešto što nije istina, to nije u redu, ali njemu na obraz, suđenje neću da komentarišem''.

Zvezda večeras igra u Nišu, Duljaj već ''zna'' ishod?

“Crvena zvezda će sigurno pobediti u Nišu, to se ne dovodi u pitanje. Na nama je da se borimo časno i pošteno, da gledamo u svoje dvorište”, rekao je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čona
Wednesday, 13.03.2024
22:45

Licemerno,nisko,neistinito.

avatar
Žeks
Wednesday, 13.03.2024
21:00

Zašto ti sigurno nisi pobedio večeras,pa zato što nisi primio pet komada na Marakani a zaslužio si to i igrom,destrukcijom i valjanjem po terenu.

avatar
Žeks
Wednesday, 13.03.2024
20:57

To isto ti radiš cele sezone lažući sopstvene igrače da su najbolji.