Duljaj o Vojvodini, Milojevićevoj ''muci'' u Zvezdi, ali i o potencijalnoj promeni golmana!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.03.2023.
16:20
Izvor: Sportske.net

Novi trener Partizana na još jednom velikom ispitu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas pred prvenstveni duel sa Vojvodinom da su Novosađani veoma "agresivna ekipa" sa energičnim trenerom.

"Vojvodina je organizovana ekipa, igraju agresivno i imaju energičnog trenera. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca koji u svakom trenutku mogu da reše meč", izjavio je Duljaj na konferenciji za novinare.

Partizan će u subotu, 1. aprila gostovati Vojvodini, u meču 28. kola Super lige Srbije.

"Igraju visok presing i jako su opasni na svom terenu. Naš cilj je da se pozitivnim rezultatima izvučemo iz situacije u kojoj smo se našli", dodao je Duljaj.

Partizan je trenutno na trećem mestu na tabeli sa 54 poena, jednim manje od drugoplasiranog TSC-a. Fuseni Dijabate se još nije vratio u ekipu posle reprezentativne pauze, a golman Aleksandar Popović nije briljirao u poslednje vreme, pa se postavilo i pitanje da li je vreme da neko drugi dobije priliku među stativama.

''To je sve u dogovoru sa trenerom golmana, imamo još dva dana do utakmice pa ćemo odlučiti. To ću sigurno znati sutra, imamo još neke malo rovite igrače koji nisu zdravstveno ugroženi ali smo ih poštedeli. Sutra ću znati na koga mogu da 100 posto računam u subotu''.

On je rekao i da sve ekipe koje igraju protiv Partizana "imaju dodatni motiv".

Na kraju je trener Partizana upitan i o aktuelnostima u Crvenoj zvezdi, gde je sve izvedniji odlazak trenera Miloša Milojevića po završetku sezone, jer čelnici crveno-belih uveliko pregovaraju sa njegovim potencijalnim naslednikom.

''Svako muči neku svoju muku'', uzvratio je Duljaj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke