Duljaj otkrio šta je sa Zahidom, Lalatović žali za bodom

Autor: Darko Mitrović
subota 30.03.2024.
20:42
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci trenera Partizana i Spartaka posle večerašnjeg meča u Humskoj.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle minimalnog trijumfa Partizana nad Spartakom od 1:0, prvi je pred kamere ''Arene sport'' izašao trener crno-belih Igor Duljaj.

''Ako se uzme u obzir da nismo pobedili tri utakmice, bilo je teško na psihološkom planu, bilo nam je izuzetno važno da dobijemo ou utakmicu. Imali smo neku poluinicijativu i iz nekog straha smo žurili. Trebalo je da stanemo na loptu. Dozvolili smo protivniku da ima dosta prekida u poslednjih desetak minuta. Mogli smo mnogo bolje u završnici, pogotovo u kontrama, ali nismo uspeli, 1:0 i što je najvažnije, tri boda'', rekao je on.

Sredinom drugog poluvremena Natho je izašao zbog povrede zgloba, a zatim ni Zahid nije mogao da nastavi meč.

''Znate, Zahid ne spava noću, ne pije vodu, to je zbog religije. On ne pije vodu, zato je imao grčeve i zato je zamenjen'', objasnio je Duljaj.

Trener Spartaka Nenad Lalatović smatra da je njegov tim zaslužio bolji rezultat.

''Nedostajalo nam je malo više hrabrosti u završnici, malo više vere u sebe. Mislim da nismo danas zaslužili da izgubimo, iz jednog šuta smo izgubili utakmicu. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji protivnik, kada smo promenili formaciju na 4-3-3. Visio je gol, ali nismo imali sreće ni hrabrosti u završnici da uzmemo bar taj bod. Ako je Partizan bio bolji, bio je bolji za taj jedan gol, ali ja mislim da nije. Drugo poluvreme je putokaz za dalje. Napadali smo, oni su odugovlačili, bili su zadovoljni sa 1:0, mi smo želeli, nismo uspeli, idemo dalje'', zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke