Duljaj podmladio tim u odsustvu reprezentativaca

Autor: Nemanja Janošev
petak 24.03.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Sutra prijateljski meč.

Sandić Foto
Sandić Foto

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj koristi reprezentativnu pauzu kako bi se što bolje upoznao sa nedavno preuzetim timom i kako bi pokušao da im predoči svoje ideje pred nastavak sezone u Super ligi Srbije.

Turbulentan period je iza Partizana, a kakav sledi može direktno zavisiti od rada iz ove i naredne semice. Igor Duljaj dobio je dve nedelje "praznog hoda" da uspostavi svoj sistem i pokuša da trgne crno-bele iz letargije u koju su upali.

Partizan ima tek jednu pobedu na poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima, a onda je stigla protiv lučanske Mladosti (0:3). U svom poslednjem susretu pred pauzu, "parni valjak" je u Humskoj ostao zaleđen od strane Radnika iz Surdulice koji je dobio sa 1:2. 

Pobedom TSC istog vikenda, Partizan je izgubio drugo mesto koje jure kako bi naredne sezone igrali kvalifikacije za Ligu šampiona.

U međuvremenu, Igor Duljaj je, u odsustvu reprezentativaca (Natha, Vujačića, Saničanina, Dijabatea, Jovića, Baždara i Ilića)  šansu dao nekim novim licima da treniraju i uče od starijih kolega, prvotimaca... U pitanju su šestorica momaka: Stefan Nikolić, Dimitrije Aćimović, Nemanja Trifunović, Mihajlo Isailović (2004) i Milan Aleksić i Luka Tanasijević (2005). 

Talentovani omladinci i mlađi omladinci biće u protokolu za prijateljsku utakmicu s bugarskim CSKA 1948, zakazanom u subotu (11.00), bez prisustva publike, piše "Žurnal".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke