Duljaj ponavlja jedno te isto, a Partizan ređa poraze, Batak tek očekuje velike stvari

Autor: Darko Mitrović
subota 01.04.2023.
22:25
Izvor: Sportske.net

Prve reakcije trenera posle derbija na ''Karađorđu''.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je još jednom razočarao svoje navijače ovog proleća. Ni dvonedeljna prvenstvena pauza nije pomogla treneru crno-belih Igoru Duljaju da trgne svoju ekipu iz najnovije letargije u koju je upala.

Crno-beli su večeras poraženi i od Vojvodine u Novom Sadu sa 2:1, pa im je sada i drugo mesto sve dalje, a sutra bi mogli da padnu i na treće.

A za to vreme Duljaj uporno ponavlja da mora da se radi, ali taj njegov rad za sada ne daje rezultate. Partizan je iz kola u koliko u sve težoj situaciji.

''Morali smo i mogli bolje, ali u drugom poluvremenu smo pokazali energiju., Primili smo golove koje ne bi trebalo da primamo. Vežbali smo takve situacije na treningu, ali danas je bilo sve kontra od onoga što smo spremali na treningu. Radimo dalje, možda ću nekome biti dosadan, ali nema predaje'', poručio je Duljaj u prvoj izjavi posle meča.

Naravno, njegov kolega sa klupe Vojvodine Radoslav Batak je mnogo boljeg raspoloženja večeras.

''Čestitam divnoj publici, igračima i našem predsedniku Zbiljiću koji nam daje svu potrebnu energiju kako bismo pravili dobre rezultate. Još ništa nismo uradili, imaćemo dve teške utakmice, pa onda plej-of, videćemo kako će sve da se završi'', izjavio je Batak za Arenu sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke