Duljaj posle "najteže utakmice u godini": "Zasluženo, a derbi kao derbi..."

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.09.2023.
22:25
Izvor: Sportske.net

Tek će se pričati o derbiju.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj kazao je da je utakmica protiv Železničara u Pančevu bila najteža u ovoj takmičarskoj godini za njegov tim.

Partizan je slavio sa 2:1 u Pančevu golovima Saldanje i Zahida produživši tako seriju pobeda na čak šest koliko ima i TSC. Klub iz Humske sada ima 19 poena i Zvezdu će dočekati sa "+4" na tabeli.

"Veoma teška utakmica što se tiče psihe. Rekao sam im da ne razmišljaju o sledečoj utakmici, da nam je ova najvažnija u ovoj godini i jeste bila. Ove utakmice su teške jer mnogi misle da smo osvojili tri boda unapred. To je teško protiv kolege koji dobro poznaje naš tim koji je dobro spremio svoju ekipu. Pronalazili smo rupe na težak način. Verujem da je zaslužena pobeda, još jednom bih se zahvalio publici na sjajnoj atmosferi", kazao je Duljaj za "TV Arena sport".

Igor Duljaj je preuzeo Partizan upravo uoči večitog derbija na stadionu Rajko Mitić. Tada situacija u timu nije bila dobra, ali na današnji dan, pred novi okršaj sa najvećim rivalom, suprotna je jer je Partizan na deobi prvog mesta. Strateg crno-belih nije mnogo želeo ovog puta o predstojećem duelu.

"Sutra je slobodan dan i od nedelje se pripremamo za derbi. Ima vremena, prvo da napravimo jednu dobru atmosferu. Derbi, kao derbi, pa polako, videćemo", naveo je.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke