Duljaj: "Postići tri gola posle 0:2 i to ne prvi put, to je za aplauz"

Autor: Mladen Heleta
nedelja 17.09.2023.
22:08
Izvor: Sportske.net

Novi neverovatan preoket Partizana.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana slavili su protiv Radnika iz Surdulice u dramatičnom meču i to posle još jednog preokreta, ako računamo utakmicu protiv Sabaha, četvrti put u sezoni. Treći put u sezoni Partizan stiže i pobeđuje posle 0:2! Danas je bilo 3:2 (0:2)!

Partizan je sada ispred Crvene zvezde na tabeli, ima bod više i meč manje, a duel je odmah po završetku za televiziju Arena sport analizirao trener Partizana Igor Duljaj:

"Pa nekome se svidelo, nekome je palo teško, čestitam kolegi koji je danas odlično pripremio ekipu, primili smo golove iz stuacija kojih smo se plašili. Čestitke igračima Surdulice, sa druge strane čestitam mojim igračima koji su uspeli da prevaziđu sve probleme i nismo klonuli nijednog trenutka, verovali su da će pobediti ovu utakmicu".

On je na pitanje da odbrana nije radila dobro istakao da se sa time ne slaže.

"Ne slažem se sa vama, jer golovi padaju i protivnik ima plan, kada neko postigne ovakav gol, možete samo da mu aplaudirate i da mu se poklonite. To dovodi publiku na stadione. Postići tri gola posle 0:2 i to ne prvi put, to je za aplauz", kazao je trener crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke