Duljajeve reči posle "bure": "Prenaduvano!"

Autor: Filip Rodic
sreda 17.04.2024.
10:28
Izvor: Sportske.net

Čekao se njegov komentar.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Žuti karton na Brdu pokrenuo je buran sled događaja u Humskoj.

Pojavile su se informacije da Duljajev prvi asistent Albert Nađ ne želi da vodi "večiti derbi" umesto privremeno suspendovanog nadređenog kolege i bivšeg saigrača.

Verzije su razne, a Duljaj je na to stavio tačku.

"U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije", rekao je Duljaj za portal "Telegraf".

"Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš "prenaduvano" u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan", zaključuje Igor Duljaj.

Direktor Partizana Miloš Vazura je svakako potvrdio da će Albert Nađ voditi tim u subotu i da Duljaj nema ništa protiv toga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke