Duljaj se javio: "Uvek uz svoje igrače!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.04.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Još uvek nepoznat stav crno-belih.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je sve bliži odluci da ne igra polufinale Kupa Srbije. 

Crvena zvezda bi sutra od 19 časova trebalo da igra protiv Partizana polufinalnu utakmicu Kupa Srbije, ali su crno-beli posle subotnje utakmice istakli da razmišljaju o napuštanju tog takmičenja, odnosno o neizlasku na teren. 

Tim povodom se oglasio za "Informer" i Igor Duljaj, šef struke Partizana. 

"Jedino što se u ovom trenutku zna jeste da se ništa ne zna. Verujte mi da je to jedina istina. Trebalo je juče da imamo trening, ali sam igračima dao slobodno. Bili su iscrpljeni, bili su pod utiskom i nisam želeo da ih dodatno opterećujem. Važno mi je bilo da se odmore. Danas smo imali trening, normalno smo ga odradili i to je to. O temi hoćemo li igrati Kup ili nećeno nisam hteo da pričam. Videću igrače i večeras i sutra ćemo imati trening, pa ću tada znati nešto više", rekao je Igor Duljaj. 

Ono što igrači odluče, on će da poštuje. 

"Uvek ću stati iza svojih igrača! Odnosno, staću ispred njih i biću uz njih. Oni krvare na terenu, njima lome noseve, oni se povređuju, oni igraju i apsolutno zaslužuju da budem uz njih. Neću pokušati da utičem na njihovo mišljenje, samo ću stati uz njih. To su pravi, fantastični momci, nisu deca", rekao je on. 

Stav po pitanju odigravanja utakmice?

"Moj stav je da... Treba biti pošten u svemu što radite.", rekao je Duljaj. 

"Ne znam kakav je stav uprave, to ćete morati njih da pitate, a vi ste sedma sila, vama će morati i da odgovore. Kad je reč o puštanju karata u prodaju, koliko znam u Kupu to sve određuje Fudbaslki savez Srbije i nema veze ni sa Crvenom zvezdom ni sa Partizanom, ali nemojte me držati za reč. Pošto se još ništa ne zna, konferencije neće biti. To je za sada jedino sigurno", rekao je Igor Duljaj. 
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke