Duljaj: ''Teško je imati i rezultat i mlade igrače. Evo, sad imamo reprezentativca...''

Autor: Darko Mitrović
subota 07.10.2023.
20:40
Izvor: Sportske.net

Mnogo razloga za zadovoljstvo ima Igor Duljaj pred reprezentativnu pauzu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je večeras na svom terenu savladao lučansku Mladost sa 2:0, upisao osmu uzastopnu pobedu u Superligi i predstojeću dvonedeljnu pauzu u prvenstvu dočlekaće na prvom mestu na tabeli.

Odmah posle meča, svoje utiske je pred kamerama TV Arena sport izneo trener Partizana Igor Duljaj.

''Čestitam kolegi na fer i korektnoj igri, hrabro je bilo što je ubacio dva mlada igrača. Odlično su igrali u defanzivi, organizovano, ali u drugom poluvremenu smo uspeli da dođemo do tog gola koji je otvorio igru.

Čestitam mojim igračima, publika je bila divna, sada ide pauza i odmor za igrače, a onda će prva sledeća utakmica biti najvažnija'', rekao je Duljaj.

Na konstataciju reportera da je i u ekipi Partizana nastupilo nekoliko mladih igrača (Ilić od starta, a Baždar i Trifunović u nastavku), Duljaj je podsetio da je Ilić već dobio poziv za ''A'' reprezentafciju Srbije.

''Ja sam uvek za mlade igrače, ali teško je imati i rezultat i mlade igrače. Evo, već imamo jednog reprezentativca, trpeli smo ga, sada je zaslužio poziv za reprezentaciju.

Videli ste kad su ušli malo smo pogubili konce od prevelike želje, ali uspešno smo završili posao'', dodao je trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke