Duljaj: ''Voždovac je bio naš najteži protivnik''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.10.2023.
20:39
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana opet ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je večeras upisao jedanaestu uzastopnu pobdu u Superligi, i to protiv Voždovca rezultatom 3:0, a odmah posle meča je trener crno-belih Igor Duljaj izneo svoje prve utiske.

''Čestitke za oba tima i za kolegu koji je bio hrabar i videli ste da nije odstupao od svojih principa, da igra od golmana. Ovo je bio najteži naš protivnik. Imali smo dosta poteškoća jer smo hteli sve kroz sredinu.

U poluvremenu smo se dogovorili da neke stvari korigujemo, postigli smo dva gola posle kojih je sve bilo rešeno. Još jednom velika zahvalnost mojim igračima i ekipi Voždovca koja je jedna od najmlađih ekipa i ima potencijal. Na kraju, da se zahvalim i navijačima, sve ih je više i više i to je ono što nas raduje...'', rekao je Duljaj.

Partizan 508 minuta nije primio gol.

''Dobro je kad ne primimo gol, ali ne razmišljam koliko je minuta prošlo. Na kraju se svodi na to ko je prvi prošao kroz cilj, a ne ko je prvi startovao''.

Partizan u sredu gostuje Jedinstvu u Ubu, u šesnaestini finala Kupa Srbije.

''To je ubedljivo najteža utakmica iz mnogo razloga, jer smo u prošlosti gubili, jer smo ulazili loše u utakmicu i to može skupo da košta. Ova utakmica je prošlost, sledi važna utakmica za nas - Jedinstvo Ub'', zaključio je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke