Duljaj zabrinuo ''grobare'', šta je sa Markovićem?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.03.2024.
22:10
Izvor: Sportske.net

Neizvestan nastup u derbiju.

© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je večeras neočekivano nastupio bez kapitena Svetozara Markovića koji nije bio u protokolu za duel sa Železničarom, a crno-beli su bez njega u timu slavili sa 3:1.

Bilo je jasno da se radi o nekoj povredi, a posle meča trener Igor Duljaj je otkrio da je u pitanju problem sa kolenom i da nije izvesno koliko će Marković morati da pauzira.

Problem je još veći ako se ima u vidu da je sledeće subote 172. večiti derbi.

''Došao je na jučerašnji trening sa bolom u kolenu, pokušao da trenira, ali na jednom delu treninga morao je da izađe. Radiće se detaljni pregledi, koliko će da traje, ne znam u ovom trenutku'', izjavio je Duljaj.

Bez obzira na pobedu, večeras je ''duvala promaja'' u odbrani Partizana, pa su gosti iz Pančeva čak 15 puta šutirali ka golu, jednom je i stativa spasila crno-bele.

''Slažem se, imali smo problema, nismo izlazili na centaršuteve sa strane i nismo bili skoncentrisani. To su neke stvari na koje moramo da obratimo pažnju'', objašnjava Duljaj.

Ipak, ima i ohrabrujućih pokazatelja pred derbi kada su crno-beli u pitanju.

''Fenomenalni Ovusu, dva majstora Zahid i Natho, sa mnogo energije je ušao Kastiljo, kao i Saldanja i Severina. Baždar je postigao gol glavom, ne pamtim kad je to uradio čak i na treningu. Može da raduje da vidimo novog Baždara, da možemo da računamo na još jednog igrača'', naglasio je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke