Duljajev spisak želja - Jedno ime bi ga posebno obradovalo! A Vranješ?

Autor: Darko Mitrović
petak 02.06.2023.
18:30
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Da li je plan već napravljen?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Prethodnu sezonu navijači Partizana bi što pre da zaborave, istovremeno očekujući brojne kadrovske promene u klubu i formiranje mnogo jačeg tima koji bi mogao da bude konkurentan u trci za titulu.

Veliko je pitanje koliko su ta očekivanja realna, s obzirom na nezavidnu finansijsku situaciju u klubu i neizvesnost oko nekih značajnijih zarada od prodaje igrača.

Ipak, mediji danima pišu o sve izvesnijem transferu iskusnog štopera Ognjena Vranješa koji je bez kluba posle katastrofalnog zemljotresa u Turskoj.

Sama najava njegovog dolaska izazvala je burne reakcije navijača, koji su još nezadovoljniji posle Vranješove skandalozne poruke upućene nekadašnjem štoperu crno-belih Bojanu Ostojiću.

A šta o Vranješovom mogućem dolasku misli treber Igor Duljaj?

''Ne bežim od te teme, ali pitanje je šta klub želi? Ako hoćemo da igra mlad igrač, onda je to – Ilić!

Znam o kome se radi, ali ga nisam gledao. U fokusu su mi samo Partizanovi fudbaleri'', naglasio je Duljaj u razgovoru za ''Sportski žurnal''.

O nekim drugim potencijalnim metama je bio pričljiviji, na primer o krilnom napadaču Vojvodine Nikoli Čumiću, kao i o iskusnom Stevanu Jovetiću koji bi ovog leta mogao da se vrati u Partizan posle duge karijere u inostranstvu. Zanimljivi su mu i Ilić i Ratkov iz TSC-a, ali oni će biti u prilici da sa ekipom iz Bačke Palanke na jesen igraju u Ligi šampiona, ili bar u Ligi Evrope.

''Imam lepo mišljenje o njima, posebno o Čumiću - bio je 'preko', video šta se traži. Neverovatno brz, može da se 'ponavlja'. Koji trener ne bi voleo igrače kao što su Čumić i, takođe inteligentni, Ilić. Ratkov? Mlad, snažan, dobar ali... Partizan ima Matiju Popovića! Ne smemo da dupliramo, bolje da biser raste uz iskusnijeg, stvorimo priču da klub profitira od transfera.

Kad bi došao Jovetić, veliki partizanovac sa sjajnom karijerom, to bi bilo neverovatno! Pitate li navijače: kako da ne?! Opet, imate Rikarda, Jovetića, ali hoćete da promovišete i nekog mladog, poput Matije Popovića... Ponovo se vraćamo na strategiju!'', zagonetan je Duljaj.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke