Duljajevih pet neostvarenih želja ovog leta, jedna je u Jang bojsu! A gde će Saldanja posle Partizana?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.10.2023.
23:23
Izvor: Sportske.net

Mnogo zanimljivih izjava imao je trener Partizana u večerašnjoj emisiji.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sjajan intervju Igora Duljaja a TV K1 u emisiji ''Indirektno'', odakle se može mnogo toga izdvojiti, a jedna od tema bila su i nerealizovana pojačanja koja su bila na njegovom ''radaru'' tokom leta.

Iz njegovih izjava nabrojali smo bar pet igrača koje nije želeo da imenuje, ali je ostavio ''putokaze'' ka njima.

Sve je počelo kada su ga voditelji upitali o Zvezdinom Korejsu Hvangu, ali su mu ujedno dali povod da ptkrive i svoje neostvarene želje ovog leta.

''Odličan je igrač Hvang. Inače, da ne otkrivan ime, imao sam pik na jednog igrača iz Južne Koreje koji ima 22 godine, fenomenalan igrač. Klub nije uspeo da ga dovede iz nekih razloga, jer ima neku utakmicu za reprezentaciju... Svima se svideo u sportskom sektoru i još jedan Japanac, fenomenalan igrač, hteo sam ako treba da idem u Tokio po njega. Ali, morali smo da gledamo finansijsku situaciju u klubu. To nije fontana želja.

Medina... Dugo smo ga čekali, imali smo pre njega na radaru još par igrača, ali jedan je otišao u Olimpijakos, drugi u Ferencvaroš. 

Bio je i još jedan igrač, levo krilo, koji će u sredu igrati protiv Crvene zvezde. On je u Jang bojsu, trebalo je da dođe u Partizan. Zašto nije? Eto tako...  Moramo da znamo koji je budžet kluba... Severina, Medina, Nikolić, Šćekić bez obeštećenja'', podseća Duljaj.

Za Zahida je otkrio da je došao zahvaljujući Dariju Srni, od koga sada očekuje reakciju kada je u pitanju Saldanja.

''Saldanja je veliki transfer, svaka čast, ubeđen sam da će se isplatiti klubu, već sam rekao Srni da takvog igrača nema u Šahtjoru, da ne čeka.

Klub je napravio odličan posao i dovođenjem golmana Jovanovića. Mladog Ilića morate da forsirate, samo još da shvati neke stvari, ali današnja omladina lako poleti i morate da ih spuštate na zemlju'', istakao je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke